Modalități de plată


rzb multishop rate banner 150x200 px fara slogan emag5


TBI Pay RO BNPL Banner 160x600 Copy

  • Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro). 

Magazinul online MeseScaune.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc.  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank. 

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.

Detalii privind modalitatea de obtinere a cardului de cumparaturi Raiffeisen gasesti aici.

Alege dintr-o gamă diversificată de bănci partenere. Ai posibilitatea de achita cumpărăturile în până la 12 rate egale fără dobânda.Poți plăti cu o varietate de carduri dedicate plății în rate egale fără dobânda:

Numerar la livrare – platesti la primirea comenzii de la curier sau de la soferul nostru.

Transfer bancar